Overslaan naar content

Straler

Oss, Noord-Brabant, NederlandWerkplaats

Functieomschrijving

Altijd al het vak van Straler willen leren of heb je juist al ervaring? Kun jij het verschil maken in de afwerking van de RVS producten die naar de klanten gaan? Dan kunnen wij je on-the-job alles leren over stralen!


Dit ga je doen als Straler

In de rol van Straler werk je in onze eigen cabine in de werkplaats met speciale apparatuur waar je RVS metalen constructies gaat stralen. Dit gebeurt met een straalpistool met behulp van glasparels.
Je zorgt ervoor dat verkleuringen van het lassen en kleine oneffenheden weg gestraald worden zodat er een mooi egaal oppervlak op de producten ontstaat. Aan de hand van een werkorder of tekening weet jij precies welke delen gestraald moeten worden en je controleert het straalwerk daarna op uiterlijk.
Verder zorg je ervoor dat jouw werkplek altijd in goed verzorgde staat is en dat de gereedschappen en de machines goed onderhouden blijven.
Dit hebben wij onze nieuwe collega te bieden

Werken bij Orangeworks betekent veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en afwisseling. Orangeworks Biedt jou een dynamische werkomgeving met veel ruimt voor eigen initiatief en persoonlijke inzet. Binnen ons team is er veel collegialiteit en een no-nonsense aanpak. Daarnaast bieden we het volgende:

 • Cao Metaal en Techniek, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per km;
 • Een goed geregeld pensioen;
 • Een gloednieuw pand met alle faciliteiten om in te werken;
 • Een bonus bij geen ziekmelding;
 • Een prestatiebonus afhankelijk van je functioneren;
 • Werktijden in overleg, dagdienst.

Vereisten

Jouw Orange DNA

Je bent zelfstandig, kwaliteitsgericht en hebt een hands-on mentaliteit. Aangezien het soms erg druk kan zijn, weet jij je prioriteiten goed te stellen en de belangrijkste werkzaamheden op tijd te stralen. Door jouw vooruitziende blik identificeer je mogelijke risico’s en zorg je dat veiligheid niet in het gedrang komt.

Jij hebt geen afwachtende persoonlijkheid, maar neemt initiatief om jouw afdeling en het bedrijf tot een hoger niveau te tillen. Deze functie biedt de mogelijkheid tot persoonlijke groei.

Daarnaast ben je:

 • In het bezit een LBO of VMBO opleiding en affiniteit met metaal of wellicht ervaring als straler;
 • In staat om technische tekeningen en specificaties te lezen
 • Fysiek sterk;
 • Bij voorkeur Nederlands sprekend.

Dit zijn wij

Orangeworks is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van procesinstallaties voor de internationale voedingsindustrie. In 2020 heeft Orangeworks branchegenoot Tanis Food Tec overgenomen. De combinatie van engineering en productie van Orangeworks en de proceskennis van Tanis Food Tec, geeft ons een krachtige positie in de markt.

Dit maken we waar door het bieden van kwaliteit en ontzorgen van onze klanten. En we blijven ook als bedrijf continu ontwikkelen en verbeteren.

Op dit moment hebben we ruim 120 medewerkers in dienst en daarnaast 70 ingeleende collega’s. We zijn gevestigd in een splinternieuwe, state of the art fabriek (ruim 10.000 m2) in Oss. We zijn in de afgelopen jaren flink gegroeid en hebben de ambitie om te blijven groeien. En daar hebben we jou voor nodig!


Word jij de nieuwe enthousiaste collega?

Solliciteer dan via het sollicitatieformulier of laat je contactgegevens achter, dan nemen we contact met je op!

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Fleur Toelen via 0412- 782020 of hrm@orangeworks.nl.

of