Overslaan naar content

International Site Supervisor

Oss, Noord-Brabant, NederlandOss (werkplaats) / Internationaal (op locatie)

Functieomschrijving


Creativiteit gecombineerd met een passie voor techniek. Jij werkt mee aan het ontstaan van de mooiste RVS installaties voor de voedingsmiddelenindustrie, zoals de nieuwe productielijn voor de lekkerste candybar!


Draai jij je hand niet om voor het begeleiden en bouwen van onze procesinstallaties bij onze gave klanten over de hele wereld? Zijn jouw kwaliteiten aansturen en plannen en ben jij kwaliteitsbewust? Kun jij hoofd en bijzaken onderscheiden en ben je creatief en oplossingsgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Jouw agenda

Jij bent het visitekaartje van Orangeworks voor al onze gave klanten in de voedingsmiddelindustrie, waarbij het vooral gaat om snoepgoed voor bijvoorbeeld Mars, Nestle en Ritter Sport!


Zodra Sales de order heeft verkocht ben jij betrokken bij het proces. Zo heb je aan het begin van het proces overleg met de Engineers over het ontwerp en de lay-out van de installaties. Je bent onderdeel van het projectteam en voert overleg met de andere collega’s die hier onderdeel van uitmaken, waaronder de Projectmanager en afdeling Werkvoorbereiding.


Jij bent verantwoordelijk voor een team van Assemblage en RVS specialisten om alle nieuwe procesinstallaties in onze nieuwe state of art fabriek op te bouwen. Dit doen we middels onze vertical start-up methode. Filmpje: vertical start-up methode in 2 minuten - Orangeworks


Verdere werkzaamheden:

 • Assembleren van technische componenten: dit doe je in onze fabriek, maar ook zelfstandig of in teamverband on site;
 • Opsporen en oplossen van storingen;
 • Vakinhoudelijk aansturen van medewerkers: denk hierbij aan planning (1/3), technische ondersteuning (1/3) en het waarborgen van de kwaliteit;
 • Vertegenwoordigen van Orangeworks op de montagelocatie: je blijft altijd in overleg met de klant. Je levert kwaliteit door actief mee te denken met de klant en oplossingen aan te bieden die binnen de productiemogelijkheden liggen van Orangeworks;
 • Toezien op de veiligheid: aan de hand van jouw kennis van Arbo- en HACCP regels waarborg je de veiligheid op de werkvloer.

Jouw grootste uitdaging? De projecten op tijd afkrijgen en kunnen omgaan met werkdruk die hierbij komt kijken.
Het leukste aan de functie? Vrijheid en verantwoordelijk in het gehele proces!

Vereisten

Jouw Orange DNA

 • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en beschikt over relevante ervaring in de machinebouw of installatietechniek;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt kennis van de besturing van onze installaties van grondstof tot product.

Verder ben je:

 • Klantgericht en flexibel: je kan snel schakelen en tegelijk de kwaliteit van je werk hoog houden
 • Besluitvaardig en een aanpakker: je grijpt vlot in wanneer de situatie hierom vraagt
 • Een echte teamplayer: je werkt graag samen aan een goed resultaat met je team
 • Resultaatgericht: je bent praktisch, initiatiefrijk, gaat door tot het klaar is en denkt in mogelijkheden.

Ons aanbod

Vanuit jouw rol kom je bij onze gave klanten wereldwijd! In deze functie ben je daarnaast zowel werkzaam in Oss, waar de productie van onze procesinstallaties plaats vindt, als in Lelystad om in het vernieuwde Experience Centre ervaring op te doen.

Daarnaast volgen we de cao M&T Metaalbewerkingsbedrijf en bieden we:

 • Een goed salaris;
 • Goede pensioenregeling;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals carrièreontwikkeling, niet-verzuimbonus, prestatiebonus, reiskosten en de juiste faciliteiten;
 • Naast 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen.

Dit zijn wij

Orangeworks is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van procesinstallaties voor de internationale voedingsindustrie. In 2020 heeft Orangeworks branchegenoot Tanis Food Tec overgenomen. De combinatie van engineering en productie van Orangeworks en de proceskennis van Tanis Food Tec, geeft ons een krachtige positie in de markt.

Dit maken we waar door het bieden van kwaliteit en ontzorgen van onze klanten. En blijven ook als bedrijf continu ontwikkelen en verbeteren.

Op dit moment hebben we ruim 120 medewerkers in dienst. En zijn we gevestigd in een splinternieuwe, state of the art fabriek (ruim 10.000 m2) in Oss. We zijn in de afgelopen jaren flink gegroeid en hebben de ambitie om te blijven groeien. En daar hebben we jou voor nodig!


Heb jij het Orange gevoel te pakken?
Solliciteer dan via het sollicitatieformulier of laat je contactgegevens achter, dan nemen we contact met je op!

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Fleur Toelen (HR Advisor) via hrm@orangeworks.nl of telefonisch te bereiken op 31(0) 412782020

of